Majvor Müller

Författare

Majvor Müller är publicerad sju gånger, författardebut skedde år 2006.

I antologin; Deckarnas landskap – Från Skåne till Lappland, som getts ut under 2015 på MAKADAM FÖRLAG, representerar Majvor Müller det norrbottniska deckarförfattarskapet i ett kapitlet, Det tysta, gränslösa landskapet.

Nyhet- Boksläpp juli 2017

Alla resor är en omväg hem, som släpptes på PUF-förlag i december 2015, ges  i juli 2017 ut som pocket- och ljudbok på HOI förlag.

 

Konsult inom näringslivs- och affärsutveckling

Efter intensiva och roliga år som företagare och ledare inom både privat- och offentlig verksamhet har en ny fas i livet börjat som innebär en vilja att dela med sig av kunskap och erfarenhet till privatpersoner, organisationer och företag. Majvor Müller erbjuder ny energi som baseras på erfarenhet av utvecklingsfrågor

Välkommen med din förfrågan!

 

En förkortad resumé av mitt yrkesliv hittills

Utbildning

  • Universitet: projektledning, företagsekonomi, ledarskap samt sjuksköterskeexamen.
  • Företagsinterna utbildningar: ledarskap, lagar och avtal, säljteknik, företagsekonomi.

 

Arbete

  • Konsult i egna bolaget PUF Förlag & Consulting AB.
  • Delägare och vd i Norrlands Entreprenörsgymnasium.
  • Chef, säljare och styrelseordförande i Müller & Müller Bil.
  • Projektledare för servicepersonalutbildningen Vänliga Swedish Lapland (Länsstyrelsen/Tillväxtverket och Swedish Lapland).
  • Projektledare för internmedicin samt delar av läkemedelslogistiken vid projektering och byggnation av Sunderby sjukhus.
  • Projektledare Apoteket AB, läkemedelslogistik och förpackningar
  • Sjuksköterska. Ordförande Vårdförbundet Luleå samt vice ordförande i Norrbotten.

 

Uppdrag

Ledamot i bolagsstyrelser, styrelseledamot och ordförande i Luleå Näringsliv Holding AB, styrelseledamot i Byggnadsföreningen Hantverkaren, ledamot i koncernstyrelsen Almi, styrelseledamot i Almi Nord, Styrelseledamot och ordförande i Företagarna Luleå och ledamot och vice ordförande i Företagarna Norrbotten, styrelseordförande i Överkalix Utveckling AB.

Listan på liknande uppdrag kan göras längre. De flesta styrelseuppdrag har jag dock avslutat för att nu kunna fokusera på konsult- och skrivverksamheten i det egna bolaget.

 

Kontakta mig gärna (här)!