Bokförsäljning & Manus

Manus

Om du har ett färdigt manus hjälper PUF- förlag dig med utgivning. Eftersom vi är ett litet förlag ger vi vi endast ut ett fåtal titlar per år. Om vi tar emot manus sker det endast efter förfrågan och överenskommelse. Skicka ett mejl och berätta om manuset i en kortare synopsis på max tre st. A4 sidor. Skriv även några rader om dig själv så återkopplar vi.

Vill du ge ut din egen bok, om du har ett färdigt och korrekturläst manus, kan vi hjälpa dig med alla delar i utgivningsprocessen, eller de delar du önskar, fram tills dess att du håller din nytryckta bok i handen.

Utgivningstjänst- vi gör ditt manus till en bok

PUF-förlag ger ut olika typer av böcker.  Vill du trycka upp din bok i en liten upplaga som du själv äger, som du själv säljer vilket gör att du behåller alla intäkter? Då kan PUF ta hand om allt det praktiska och i priset du får av oss ingår allt som krävs för att göra en färdig bok. Vi gör ett professionellt arbete i nära samverkan med dig- författaren. Vår överenskommelse regleras i ett juridiskt bindande avtal och manuset går inte till tryckeriet förrän författaren gett sitt godkännande.

Boken blir tryckfärdig genom att vi:

 • Tar fram ett omslag/ en pärm
 • Typsätter, dvs. vi ställer upp den i tryckformat
 • Ordnar ett ISBN/ en streckkod som gör att boken kan säljas i bokhandeln
 • Trycker upp den och leverera den till dig på valfri adress i Sverige
 • Registrerar och marknadsför boken hos Bibliotekstjänst och Bokinfo, som är de officiella försäljningskanalerna för Sveriges bokhandlare och bibliotek. Det gör att den går att beställa hos alla bokhandlare i landet och att de bibliotek som vill kan köpa in den
 • Marknadsför boken på facebook, Instagram och förlagets hemsida

 

Vill du att vi hjälper till med korrekturläsningen kommer vi överens om ett separat pris för det jobbet.

 

Länk till e-post:  majvor.muller@telia.com

BESTÄLLNINGSFORMULÄR

  Avsändare om företag/organisation

  Beställare

  Telefon

  Mobil

  Din epost

  Fakturaadress

  Titel och antal böcker Ev. meddelande

  Ev. krav på leveranstid